Handleiding aeg droogkast

      Commentaires fermés sur Handleiding aeg droogkast

Hotpoint – Joint Porte Lave-Linge C00200958 – Pièce rechange authentique pour votre lave-linge Hotpoint – Ce joint facile à poser est authentique. Véritable élément handleiding aeg droogkast chauffage de remplacement sécheuse pour votre machine à laver. Cela peut s’adapter des machines à laver vendu par différent fabricants et marques. Hotpoint General Electric Machine À Laver Sèche-linge Chauffant Élément Numéro De Pièce Authentique C00168371 – Compatible avec des lave-linges de marques différentes.

Veillez àêtre prudent en réparant vos appareils. Spin the laundry well before drying. Pull the plug out of the socket. The tumble dryer must be installed in a clean place, where dirt does not build up. Lees AUB eerst de handleiding en eerder gestelde vragen door om dubbele vragen te voorkomen. Uw vraag wordt hieronder gepubliceerd én gemaild naar abonnees op dit product. Ik heb een lavatherm condensdroger, nu 6 jaar oud.

Gisteren is hij halverwege het programma gestopt. Het startlampje normaal rood, knipperde nu oranje. Ik heb hem net helemaal schoongemaakt, maar nog steeds niks. Heeft iemand een idee wat ik nog zou kunnen proberen? Handleiding van AEG T 75373 NA ,waar vind ik die ? Waar vind ik de handleiding van mijn droger T 75373 NA ? In de lavatherm 55840te nat dekbed gedaan, al vrij gestopt en de lampjes doen het niet meer.

Ik heb een 55480 en als ik een was wil drogen doet hij de eerste ronde gewoon draaien,maar als hij de andere kant op moet blijft die hangen. Dan doe ik de was naar de andere kant en kan hij zonder problemen verder drogen. Hallo, van mijn wasdroger draait de trommel niet meer, terwijl lijkt het tenminste dat het programma wel door stapt . Er is een programma begonnen in onze lavatherm 55480. Opeens stopt hij en doet niks meer.

Branden ook geen lampjes op het front. De aardlek zit er nog wel in. Hey mijn droogkast doet niks als ik m op zet . Hij deed eerst een paar dagen vreemd zoals uitvallen en als ik hem weer op starte droogde hij wel mijn was . Dit begon zich meer en meer voor te doen .

Tot op een keer dat hij niet meer wou beginnen . De motor is getest en die werkt zonder probleem . Reageer op deze vraag Misbruik melden Bij ons nu idem na verhuizingg. Reageer op deze vraag Misbruik melden Hebben wij ook, al antwoord wat het wel kan zijn.

Deur gemorreld stopte halverwege, stekker veranderen van stopcontact hielp niet. Heb het water resservoir leeg gemaakt filters schoon. Sinds kort stinkt de was die uit de droger komt heel erg. Ik heb de filters schoon gemaakt. Zie ik een filter of iets anders over het hoofd?

Ik wilde vanmorgen mijn condensdroogkast AEG lavatherm aanzetten en er gebeurde niks. Nu heb ik pech dat mijn leverancier in verlof is en ik net nu een berg was heb van een kampganger die terugkeerde. Wat kan « ik » eventueel doen of eens kijken om hem terug aan de praat te krijgen. Heb voorheen geen enkel mankement ondervonden.

Onze droger aeg 55840 stopt tijdens het programma om de paar minuten. Waar zou dit aan kunnen liggen? De trommel van de AEG lavatherm draait niet meer. Ook niet na schoonmaken van alle filters. Het condenswater gaat rechtstreeks naar de afvoer.